Ekodrom - Udruga za bolje sada

Udruga za bolje sada

What we do

Festival: Tko pjeva zlo ne misli

June 2014.

Evo napokon i foto albuma za pamcenje. Za one koji ne znaju fest TPZNM odrzao se 19.-22.06. u organizaciji udruge Ekodrom u selu Bukovica Utinjska. Tema ovogodišnjeg festivala bila je voda. Održano je nekoliko predavanja i prikazano je nekoliko filmova na tu temu.

Osim toga održane su i tesarska, vrtlarska, glazbena, kovačka, žonglerska i swingerska radionica + ples na svili + hulahoop + yoga + radionica recikliranja za klince + izložba fotografija + putopriče + storyteling + buvljak + crtanje + masaza + zabavni program za djecu i odrasle.

Za glazbu i ples pobrinuli su se DJ-i Oleg, Frangeš, Mile, Griva, Bocca, Yuri, Kesten i Miron a za live svirku Antenat, Drvored i dragi Djmawi Africa koji su potegnuli iz Alžira.

Veliko hvala svima vama kuharima, tehnicarima, nosiocima kablova, fotografima i snimateljima, najavljivacima kao i našim super volonterima bez kojih ovo ne bi mogli napraviti. Neka nam ne zamjeri netko ako smo ga izostavili...mislimo da je to manje bitno. Bitno je da smo svi skupa pokazali da je moguće živjeti ljepše i da sve ljude ma odkuda dolazili spaja jedinstvena čežnja za mirom!

Veliki prijateljski pozdravi do sljedeće godine! Vaš Ekodrom :)

Gallery